Wie verdient de Groene Anjer Prijs 2022? Ding mee!

16 maart 2022

Wie verdient de Groene Anjer Prijs 2022? Ding mee!

Ken jij een vrijwilligersgroep die zich inzet voor de natuur, het landschap en de biodiversiteit in Drenthe en een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd? Meld deze dan aan voor de Groene Anjer Prijs 2022. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe doet een omroep om kandidaten voor te dragen. De winnaar wint 3.000 euro. Inzenden kan tot 1 mei 2022.

Natuur en landschap staan in ons land onder grote druk. De Natuur en Milieufederatie Drenthe zet zich al jaren actief in om de natuur en het landschap in Drenthe te beschermen en te verbeteren. Gelukkig doen we dit niet alleen! Veel Drentse inwoners komen in actie, bijvoorbeeld door aan te sluiten bij een vrijwilligersgroep. Tijd om deze vrijwilligersgroepen in het zonnetje te zetten door middel van de Groene Anjer Prijs, vindt het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe. En daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens!

Hoe doe je mee?

Aanmelden kan tot 1 mei 2022. Op basis van de inzendingen worden drie vrijwilligersgroepen genomineerd. De genomineerden worden rond 15 juni bekend gemaakt en worden gevraagd om een ambitieplan te schrijven. Op 16 september wordt de winnaar gekozen en gefeliciteerd met een prijs van 3000 euro. De overige twee genomineerden ontvangen allebei 1000 euro.

Winnaar 2021

Ben je benieuwd wie vorig jaar de Groene Anjer Prijs won? Dat lees je hier.