NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Wie we zijn

Wie we zijn

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is een onafhankelijke particuliere organisatie die samen met inwoners, bedrijven en overheden werkt aan een mooie duurzame provincie.

Bij de natuur- en milieufederatie zijn ruim 40 organisaties aangesloten. De Natuur en Milieufederatie Drenthe is onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband van natuur en milieufederaties.

Het beleid van de natuur en milieufederatie wordt goedgekeurd door De Stichtingsraad, die ook de uitvoering ervan toetst. De Stichtingsraad wordt gevormd door leden uit de kring van de aangesloten organisaties en leden met verschillende maatschappelijke achtergronden. De uitvoering van het beleid is in handen van een professioneel team dat samenwerkt met een omvangrijk netwerk van maatschappelijke partners.

Aangesloten organisaties
De Natuur en Milieufederatie Drenthe heeft ruim 40 aangesloten organisaties. Deze zijn actief op het terrein van natuur en milieu en onderschrijven in hoofdlijnen het beleid van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. De Natuur en Milieufederatie Drenthe en de aangesloten organisaties houden elkaar op de hoogte van hun activiteiten en werken samen om natuur- en milieudoelen te realiseren. U vindt het overzicht van de aangesloten organisaties onder de pagina ‘netwerken‘.

Meer over dit onderwerp…
Kijk ook in onze bibliotheek voor onze publicaties en jaarverslagen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF