NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Netwerken

Netwerken

De Stichting Natuur en Milieufederatie Drenthe werkt op vele fronten samen met andere organisaties. Met de Natuur en Milieufederatie Groningen, Natuur en Milieu Overijssel en de Friese Milieufederatie werken we samen in specifieke projecten.

Landelijk maakt de Natuur en Milieufederatie Drenthe onderdeel uit van het netwerk van de De Natuur en Milieufederaties en Natuur & Milieu. Het Drentse Landschap, Natuurmonumenten (Inspectie Noord) en Staatsbosbeheer (Regio Groningen-Drenthe) zijn partners in natuurbeheer en landschapsbescherming.

Aangesloten organisaties
De Natuur en Milieufederatie Drenthe heeft ruim 40 aangesloten organisaties. Deze zijn actief op het terrein van natuur en milieu en onderschrijven in hoofdlijnen het beleid van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. De Natuur en Milieufederatie Drenthe en de aangesloten organisaties houden elkaar op de hoogte van hun activiteiten en werken samen om natuur- en milieudoelen te realiseren.

Lokale natuur- en milieu- en energie organisaties

Wilt u een goed overzicht krijgen van alle lokale natuur-, milieu en energie groepen bij u in de buurt? Klik dan op de kaart hieronder. U komt dan op onze groepenpagina Kiek op de Kaart van Drenthe. Ook kunt u uw eigen (nieuwe) groep hier op aanmelden. Groepen met een (*) zijn aangesloten groepen.

kaartKiek op de Kaart van Drenthe

 

Meer weten? Kijk op de volgende websites:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF