2020 – Servicepunt circulair

Servicepunt circulair

In een Circulair Drenthe worden producten en materialen in balans met de natuur gebruikt. Dat is nog best een grote opgave. Gelukkig zijn er al heel veel goede voorbeelden. Die zijn te vinden op het servicepunt circulair.

Ons servicepunt is er voor iedereen. Voor ondernemers die willen verkennen hoe ze de eerste stappen kunnen zetten, maar ook voor jou als consument die toch echt een nieuw bankstel nodig heeft. Kortom: voor iedereen die de wegwerpeconomie beu is en in actie wil komen.

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is mede initiatiefnemer van het landelijke Servicepunt Circulair. Met dit servicepunt ondersteunen we de beweging om te komen tot een meer circulaire economie.

Het thema 'afval' door de jaren heen

Tijdens ons jubileumjaar in 2021 – 2022 blikken we terug op 50 bijzondere momenten van de afgelopen 50 jaar Natuur en Milieufederatie Drenthe. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan rondom het thema ‘afval’ de afgelopen jaren?

Bekijk het in deze overzichtsvideo!

Tijdens ons jubileumjaar blikken we terug op 50 bijzondere momenten van de afgelopen 50 jaar Natuur en Milieufederatie Drenthe.