Esther de Jong

Esther de Jong

Sinds oktober 2016 werk ik voor de Natuur en Milieufederatie als medewerker secretariaat en als projectondersteuner bij het Drents Energieloket.

Mijn wortels liggen bij het secretariaatsvak. Daarmee heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd bij diverse werkgevers. Een mooie geleende slogan die past bij is: ‘keep calm and carry on’. Op die manier lever ik graag mijn bijdrage aan het gedreven en talentvolle team van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Ik werk 1,5 dag per week bij het secretariaat en verricht daar alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Daarnaast werk ik als projectondersteuner bij het Drents Energieloket. Op de twee dagen dat het loket is geopend krijgen de bellers mij aan de telefoon. Ik handel de vragen zoveel mogelijk direct af. In alle andere gevallen zorg ik ervoor dat de vraag terecht komt bij de projectmedewerker. Ook verzorg ik de afhandeling van de vragen die per mail binnenkomen en verwerk ik alle informatie in een registratiesysteem.

Ik ben opgegroeid in Delfzijl waar je de Groningse nuchterheid gratis kreeg meegeleverd. Toen ik na wat omzwervingen in 1999 in Assen ging wonen, voelde het direct vertrouwd. ’s Morgens op de fiets werd ik gegroet door volslagen vreemde mensen. Ik heb mijn hart verpand aan Drenthe. En nu werk ik ook nog bij een club die Drenthe op handen draagt!

Profiel Esther de Jong

Esther de Jong

Medewerker secretariaat & Projectondersteuner bij het Drents Energieloket