Plan Boom

Plan Boom

Plan Boom is een landelijk project, dat in Drenthe wordt uitgevoerd door de Natuur en Milieufederatie in samenwerking met Landschapsbeheer Drenthe en Stichting Het Drentse Landschap. We hebben de ambitie om samen te zorgen voor 1 miljoen extra bomen in Drenthe. Dat kan alleen met jouw hulp. Meedoen kan op verschillende manieren. Als vrijwilliger, particulier, bedrijf, groep, of school.

Meer informatie over Plan Boom en alle andere projecten en initiatieven vind je op hét boomplatform van Drenthe: Plant een boom Drenthe.

Plant een boom Drenthe is dé plek waar je alle informatie, initiatieven, financieringsmogelijkheden en inspiratie vindt voor het planten van bomen in Drenthe. Je kunt hier terecht als particulier, groep, initiatief, school of bedrijf. Ook vind je er meer informatie over ondersteuning, de bomen- en bossenstrategie en kun je er terecht voor kennis en advies.

Ga naar hét boomplatform van Drenthe

Partners Plan Boom Drenthe

De Natuur en Milieufederaties werken in dit project samen met LandschappenNLStichting wAardeDuurzaam Den HaagDe Gezonde StadRotterdams Milieucentrum en LSA bewoners. Plan Boom wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.
Ga naar de website van Plan Boom
 

Vragen?

Profiel Judith van den Berg

Judith van den Berg

Ontwikkelaar Mooi, Natuurlijk en Voedzaam Drenthe