Uitnodiging: Webinar Doen, als ingrediënt!

20 oktober 2020

Uitnodiging: Webinar Doen, als ingrediënt!

Online sessie, speciaal voor jou als bestuurder of beleidsmaker die betrokken is bij voedsel-initiatieven in Noord-Nederland.

Graag nodigen de makelaars Jong Leren Eten en de Natuur en Milieufederaties van Drenthe, Groningen en Friesland je uit voor een inspirerende Webinar!

Noteer de datum alvast in je agenda: 1 december 2020 10.00 – 11.30 uur
Tijdens deze Webinar staat het DOEN centraal. Van voedselbeleid naar actie of van actie naar voedselbeleid! 

Hoe staat het met jullie voedselbeleid? Is er al volop actie, of kunnen jullie best wat impulsen gebruiken? Speciaal voor jullie hebben wij Wilbert van de Kamp uitgenodigd om een webinar te verzorgen! Wilbert weet op een heel eigen wijze mensen te inspireren, te prikkelen en aan te zetten tot actie. Exclusief voor jullie zet hij, samen met andere creatieven uit het Noorden, zijn tanden in 10 cases en komt met ideeën en oplossingen waarmee jullie weer verder kunnen.

Grijp deze kans, stuur jullie dilemma, probleem of uitdaging rondom het thema Voedsel in en laat je adviseren! Doe het snel want er is maar plek voor 10 cases. Tijdens het webinar worden de cases en oplossingen met jullie gedeeld.

Wilbert van de Kamp
Wilbert (31, uit Groningen) is dit jaar verkozen tot een van de drie meest vooruitstrevende voedselveranderaars van 30 jaar en ouder. Hij nam o.a. het initiatief voor Lokaal Kilo’s Schuiven, werkt veel samen met boeren en ondernemers en voert verschillende campagnes ook voor overheden; zoals wineenton.nu en de Groene Burgemeester. In het verleden organiseerde hij de Slow Food Youth Network Academie en had hij zijn eigen talkshow over voedsel en ondernemerschap in Pakhuis de Zwijger. Als kok maakt hij o.a. de programma’s Wilbert kookt Wad en Koken met Knollen.

Zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan! De link van de Webinar wordt een week van te voren naar je opgestuurd. Gebruik dit online formulier…

Geen case? Geen ramp! Laat je verrassen en inspireren door de cases van anderen. Er is vast een case bij die ook op jullie beleidsbordje ligt.