Uitnodiging: Verkiezingsdebat Kiezen voor de Kracht van Drenthe

5 januari 2023

Uitnodiging: Verkiezingsdebat Kiezen voor de Kracht van Drenthe 

Op woensdag 15 maart zijn de Verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. We staan in onze provincie voor een groot aantal maatschappelijke opgaven en op een fundamenteel kruispunt. Onze keuzes van nu zijn bepalend voor de toekomst en toekomstige generaties van Drenthe. De provincie is hét speelveld waarop belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden.  

Er doen heel veel (nieuwe) partijen mee aan deze verkiezingen. Maar kiezen die bijvoorbeeld ook voor een robuust en schoon watersysteem, voor de transitie van de landbouw, voor het versterken van de Drentse natuur en voor een klimaatneutrale energievoorziening? Deze vragen staan centraal op het grote Verkiezingsdebat dat wij op 7 maart organiseren.  

 Wij vinden het belangrijk dat u daar ook uw geluid kunt laten horen en dat we, samen, het belang van de natuur en duurzaamheid een duidelijke stem geven. Praat mee en kies voor een mooi en toekomstbestendig Drenthe. 

Luister, praat en doe mee op ons Verkiezingsdebat

Het debat vindt plaats op dinsdag 7 maart (19:30-21:30) in Grolloo. Met inspirerende sprekers, prikkelende stellingen en interactieve debatsessies met provinciale lijsttrekkers.  

Aanmelden voor het debat

Kiezen voor de Kracht van Drenthe

Kiezen voor de Kracht van Drenthe is een initiatief van de samenwerkende Drentse natuur- en milieuorganisaties. In ons pamflet Investeren in de Kracht van Drenthe leest u meer over onze 8 speerpunten voor een mooi en duurzaam Drenthe. 

Bekijk het pamflet hier!

Praktische details Verkiezingsdebat

Datum: dinsdag 7 maart 2023
Tijd: 19:30 – 21:30
Locatie: Café-Restaurant Hofsteenge
Hoofdstraat 11, 9444 PA, Grolloo 

Heeft u belangstelling: meld u op tijd aan, we rekenen op een volle zaal. 

Klik hier om aan te melden

Meer weten?

Profiel Stefan van der Borgh

Stefan van der Borgh

Circulair bouwen & Samenwerking natuurorganisaties PS-verkiezingen