Denk mee over het Drents Perspectief 2050: vrijdag 30 september

13 juli 2022

Denk mee over het Drents Perspectief 2050: vrijdag 30 september

Save the Date

Hoe zorgen we voor een mooi en duurzaam Drenthe in 2050? Dat is geen makkelijke, maar wel een ontzettend belangrijke vraag. Iedereen merkt dat we voor grote opgaven staan en dat het nu écht tijd is voor visie en vooruitgang. Maar welke concrete stappen moeten we zetten richting een energie- en klimaatneutraal, circulair, groen en soortenrijk Drenthe? En hoe zorgen we dat deze opgaven niet ten koste gaan van het Drentse unieke landschap, maar het juist versterken?

De keuzes die we nu maken, bepalen hoe onze provincie er in de toekomst uitziet. Maar welke keuzes moeten we dan precies maken? Laat je inspireren tijdens het jubileumevenement ‘Drents Perspectief 2050’ op vrijdag 30 september. Vanaf 13:00 uur ben je welkom in de Gouverneurstuin in het mooie centrum van Assen.

De toekomst van jongeren

VN-jongerenvertegenwoordigers Evi Vet en Wouter Ubbink geven je een kijkje in de visies van jongere generaties. Welke boodschap geven zij mee? Hoe willen zij Drenthe in de toekomst vormgeven? En wat moeten we doen om dat te realiseren?

Programma vol met inspiratie

Daarnaast volg je verschillende inspiratiesessies, leg je – onder het genot van muziek en een hapje en drankje – nieuwe contacten, en kan je natuurlijk ook jouw visie op Drenthe in 2050 delen. Het belooft een divers, interactief en inspirerend programma te worden. Ben je enthousiast en wil je je alvast aanmelden?

Ik wil mij aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van het programma?