Praat mee over de toekomst van Drentse sportverenigingen

23 mei 2024

Praat mee over de toekomst van Drentse sportverenigingen

Stijgende energieprijzen, een overbelast energienet, hogere materiaal en uitvoeringskosten, de drempels naar een succesvolle verduurzaming zijn momenteel hoog. En welke financieringsmogelijkheden zijn er? De afgelopen jaren hebben wij vanuit het project Drenthe Sport Duurzaam ondersteuning geboden aan Drentse buitensportverenigingen, bij het verduurzamen van hun vereniging. Het project loopt bijna af, we willen terugkijken maar ook vooruit. Wat is er nodig om onze sportverenigingen verder te verduurzamen?

Kinderen spelen een voetbalwedstrijd.

De toekomst van recreatiesport

Wij zijn van mening dat duurzaamheid cruciaal is voor de toekomst van onze verenigingen, niet alleen om de contributie laag te houden, maar ook om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Bij deze bijeenkomst is gedeputeerde Henk Jumulet aanwezig, met allerlei afgevaardigden vanuit het bestuurlijke veld. Kom naar de bijeenkomst en praat mee over de toekomst van Drentse sportverenigingen!

Programma

  • Wat: Inspiratieavond, voortgang en afronding ‘Drenthe Sport Duurzaam’ en tafeldiscussie over de toekomst van Drentse sportverenigingen.
  • Voor wie: buitensportverenigingen, bestuurders, beleidsambtenaren en raads- en statenleden in Drenthe
  • Wanneer: 3 juni 2024
  • Locatie: Kantine vv Achilles 1894, Martin Luther Kingweg 11, 9403 PA Assen
  • Tijd: 19.15 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Meld je aan