Opening circulariteitenkabinet groot succes

12 februari 2021

HOERA! Het eerste Circulariteitenkabinet óóit is een feit! Dit kabinet, gevuld met twaalf inspirerende circulaire producten, werd op 4 februari feestelijk geopend.

En nu hoor ik je denken: een Circulariteitenkabinet? Ja, je leest het goed: een Circulariteitenkabinet! Herinner je je nog die oude stoffige kast in het biologielokaal, waar koeienhersenen op sterk water in stonden? Met trots presenteren wij onze circulaire variant daarop: Het Circulairiteitenkabinet, met daarin twaalf inspirerende, innovatieve -hoe kan het ook anders- circulaire producten. Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Neem gauw een kijkje.

Even rondneuzen in het Circulariteitenkabinet

Tijdens de opening op 4 februari werden de producten uit de kast één voor één uitgelicht. Sommige van de producten door de eigenaars zelf, andere door de aanwezige circulaire experts. We sloten af met een spannende circulaire quiz! De winnaar ging naar huis met een levenslang leasecontract op een koptelefoon, beschikbaar gesteld door Gerrard Street! De nummer twee won een super circulair fashion item: de stropdas van gerecyclede jeans van Aarden respectful tailoring. En de derde prijs was een paar vrolijke sokken gemaakt van visnetten door Healthy Seas Socks!