Natuurblok tijdens Klimaatmars 6 november 2021

28 oktober 2021

Natuurblok tijdens Klimaatmars 6 november 2021

Op 6 november 2021 organiseert de Klimaatcrisis Coalitie naar verwachting de grootste klimaatdemonstratie in Nederland ooit en roept het kabinet op om ambitieuze, eerlijke klimaatplannen te maken voor een leefbare toekomst. Om deze boodschap kracht bij te zetten, organiseren een aantal natuurorganisaties zoals Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds een natuurblok als onderdeel van de mars. De Natuur en Milieufederaties ondersteunen dit initiatief en roepen natuurliefhebbers op om ook hun stem te laten horen.

Samen willen we laten zien dat het verlies van biodiversiteit en de stikstofproblematiek hand in hand gaan met de klimaatcrisis en dat er verregaande maatregelen nodig zijn om deze op te lossen.

Kom ook!

We hopen dat veel mensen en natuurorganisaties meelopen met dit natuurblok tijdens de klimaatmars. Wil je meelopen? Knutsel dan een groen hart, verkleed je als een stuk natuur, neem een spandoek van jouw organisatie mee en kom naar Amsterdam. We verzamelen om 12.15 uur voor de ingang van de Bijenkorf op de Dam.

Wil je meer weten of wil je als organisatie meelopen met het natuurblok? Neem dan contact op met Job van Greenpeace: job.van.den.assem@greenpeace.org

Check de klimaatmars website voor mogelijkheden om samen naar de klimaatmars te reizen.