Natuur en Milieufederaties winnaars bij StukTV

27 januari 2020

Natuur en Milieufederaties winnaars bij Stuk TV

Afgelopen zaterdag 25 januari was de première van de nieuwe aflevering van het populaire YouTube programma De Kluis. Deze keer werd er gespeeld voor de Natuur en Milieufederaties.

De Kluis

De Kluis is een Nederlandse online serie die wordt uitgezonden door het YouTube-kanaal StukTV in samenwerking met de Nationale Postcode Loterij. In het programma probeert iedere week een team bestaande uit drie bekende Nederlanders de kluizen te overvallen en de buit mee te nemen.

Winnaars

Er staan in totaal vier kluizen verspreid op een afgesloten terrein – de koepelgevangenis in Arnhem – dat 24 uur per dag bewaakt wordt door StukTV. Wanneer het de overvallers lukt om meer dan de helft van de in totaal 50 goudstaven mee te nemen, dan winnen ze 10.000 euro voor een goed doel naar keuze. In de nieuwe aflevering gaat het prijzengeld naar de Natuur en Milieufederaties.

Plan Boom

Bekijk de aflevering op het YouTube kanaal van StukTV! Met de 10.000 euro kan de Natuur en Milieufederaties 1.000 extra bomen planten overal in Nederland! Bomen dragen bij aan biodiversiteit, houden water vast, verbeteren de luchtkwaliteit én 1.000 bomen binden 1.000 ton CO2 in 50 jaar tijd. De extra bomen worden aangeplant in het kader van Plan Boom.