Nacht van de Nacht 2023 – doe mee en meld jouw activiteit aan!

7 juni 2023

Nacht van de Nacht – doe mee en meld jouw activiteit aan!

Dit jaar vieren we voor de 19e keer de Nacht van de Nacht op locaties door heel Nederland. Iedereen kan een activiteit organiseren, om de schoonheid van het duister te vieren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom willen we je alvast laten weten dat we op zaterdag 28 oktober 2023 de Nacht wéér gaan vieren. Doe je weer mee? Dat zou ontzettend tof zijn!

logo van de nacht van de nacht tegen een sterrenhemel

Activiteit organiseren

Een activiteit organiseren hoeft niet veel tijd te kosten. Je bent vrij om te organiseren wat je wilt, als het maar wel met de schoonheid van de donkere nacht of met slim en energiezuinig verlichten te maken heeft. Je kan hierbij denken aan een nachtwandeling, een nachtdierenexcursie, diner bij kaarslicht, een nachtfoto tentoonstelling, maar natuurlijk is er nog veel meer te verzinnen! Heb je vragen of inspiratie nodig, neem dan gerust contact op.

Doe je mee?

Schrijf je activiteit in op onze website.

Je kunt bij je evenement vermelden of het toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en of het geschikt is voor kinderen. Van de ervaring die bezoekers met ons deelden weten we dat het erg wordt gewaardeerd als je daar bij het organiseren van een activiteit aan gedacht hebt.

Het aanmelden van een activiteit komt nogal precies, kijk daarom vooral even naar deze handleiding met tips voor een geslaagde aanmelding. Succes! We gaan weer voor een prachtige, donkere, Nacht van de Nacht 2023!

Vragen?