Gezocht: Leden van de Stichtingsraad en Voorzitter van de Natuur en Milieufederatie Drenthe

25 oktober 2019

Gezocht: Leden van de Stichtingsraad en Voorzitter van de Natuur en Milieufederatie Drenthe

De Natuur en Milieufederatie zoekt nieuwe leden en een voorzitter voor de Raad van Toezicht.

De Stichtingsraad vormt de Raad van Toezicht en Advies van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. De raad bestaat uit personen/vrijwilligers uit diverse maatschappelijke geledingen die zeer betrokken zijn bij natuur en milieubescherming en duurzame ontwikkeling in de provincie Drenthe.

De Stichtingsraad is eindverantwoordelijk voor het beleid van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. De Raad functioneert als betrokken toezichthouder en adviseert de directeur bestuurder bij belangrijke strategische kwesties.

De komende jaren vormen het uitbouwen van onze strategische allianties met maatschappelijke organisatie en bedrijfsleven, het versterken van de brede maatschappelijke duurzaamheidsbeweging en het versterken en verbreden van onze financiële basis belangrijke speerpunten voor de organisatie.

Voel je je betrokken bij natuur, landschap en milieu en/of duurzame ontwikkeling in de provincie Drenthe? Ben je een verbinder, heb je strategisch inzicht en ben je graag sparringpartner? Heb je bestuurlijke ervaring én vervul je met verve een rol als ambassadeur voor onze organisatie?

Solliciteer dan voor 25 november naar de vacature voor lid en/of voorzitter van de Raad van Toezicht!