Evenement HIER opgewekt online

30 oktober 2020

Evenement HIER opgewekt online

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt voor de negende keer het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. EHO is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Het thema is dit jaar ‘Burgerkracht’. Met de toewijding van burgers houden we de energietransitie op gang. Zorgen we dat 50% van de wind- en zonneparken op land écht in handen komt van buurtbewoners. Laten we de stem van de mensen horen in de Regionale Energiestrategieën en de wijkaanpak voor aardgasvrije woningen. Op naar een duurzame en betaalbare toekomst voor iedereen in Nederland. Leve de burgerkracht!

Het event gaat dit jaar voor het eerst helemaal online. Er is keuze uit zo’n 25 deelsessies met onder andere sessies van de Natuur en Milieufederaties en de participatiecoalitie. Naast een plenair programma is er ook de Climate Comedy Night – met onder meer cabaretiers Martijn Koning en Rayen Panday. Het volledige programma van dit driedaagse evenement vind je op de site.

Ga voor meer info en aanmelden naar www.evenementhieropgewekt.nl