Energiecafé | flora en fauna bij energieprojecten

17 augustus 2022

Energiecafé | flora en fauna bij energieprojecten

Schuif aan bij de masterclass over een natuur-inclusieve energietransitie, met in de deelsessie over biodiversiteit in zonneparken onze Energietuinen als goede voorbeeld. Bekijk hieronder de uitnodiging en de aanmeldlink.

animatietekening bij Energiecafé

Uitnodiging

Waar liggen de kansen om de natuur en biodiversiteit te ontzien of, nog beter, te versterken tijdens de uitvoering van de energietransitie? Op 8 september 2022 van 14:00-17:00 uur organiseert RES-regio Drenthe een energiecafé met als thema “Flora en Fauna bij energieprojecten”.

De middag start met een plenaire masterclass waarin je meer leert over een natuur-inclusieve energietransitie. Vervolgens nemen verschillende sprekers je mee in een aantal interessante deelsessies, onder andere over biodiversiteit in zonneparken, biodiversiteit bij windmolens en de combinatie met particpiatie.

Praktische informatie

  • Datum: 8 september 2022
  • Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Hotel de Jonge, Brinkstraat 85, 9401 HZ in Assen. (Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer).

Mis het niet en zet de datum alvast in je agenda! Meer informatie over de sprekers en het programma volgt zo snel mogelijk.

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan nu vast aan, via onderstaande link.

Aanmelden