Ben jij onze nieuwe stagiair?

14 juni 2022

Ben jij onze nieuwe stagiair Communicatie/Multimedia?

Voor minimaal 3 maanden

Ben je op zoek naar een leerzame en veelzijdige meewerkstage? Wil je graag werken aan een mooi en duurzaam Drenthe? En ben je een tweede, derde- of vierdejaars HBO-student in de richting van communicatie, multimedia of een soortgelijke studie? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is op zoek naar een stagiair die als allrounder wil meedraaien binnen ons communicatie- en marketingteam. Campagnes, sociale media, pers, digitale nieuwsbrieven, websites, video’s, interviewen, communicatiemiddelen maken: alle facetten van het vak komen langs! Binnen deze werkzaamheden krijg je genoeg ruimte en ondersteuning om je eigen talenten en creativiteit in te zetten. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die je wegwijs maakt binnen de Natuur en Milieufederatie Drenthe en ons werkgebied.

Leerdoelen

 • Tijdens deze stage leer je hoe je effectieve en aansprekende content maakt voor onze website (nmfdrenthe.nl), nieuwsbrieven en persberichten. Je schrijft nieuws- en persberichten en zorgt voor passend beeld. Ook onderhoud je onze websitepagina’s zodat alle informatie volledig up-to-date is;
 • Je leert aansprekende en actuele content te maken voor onze social mediakanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube), passend bij de verschillende doelgroepen. Je krijgt hierbij de ruimte om zelf creatieve input te leveren;
 • Je bedenkt concepten en leert met een brede en creatieve communicatie-blik mee te kijken bij lopende projecten.
 • Heb je ervaring en affiniteit met vormgeving, fotografie, video of iets anders? Dan is er bij ons genoeg ruimte om je op dat vlak verder te ontwikkelen.

Kortom, we bieden je een veelzijdige stageplek met veel mogelijkheden tot eigen invulling. En: wij leren natuurlijk ook graag van jou!

Wie ben jij?

 • Je bent een HBO-student ( 2e/3e/4e-jaars) in de richting van communicatie, marketing, multimediadesign of een soortgelijke studie;
 • Je bent proactief, leergierig en creatief;
 • Je kan goed schrijven en hebt een frisse blik;
 • Je hebt affiniteit met natuur en milieu, contentmanagement en online media;
 • Je bent op zoek naar een stage waarbij er vrijheid is om jouw persoonlijke talenten (bijvoorbeeld vormgeving, fotografie of video) verder te ontwikkelen.

Praktisch

 • We zijn gevestigd in een mooi kantoor in het centrum van Assen, op loopafstand van het NS station. Goed bereikbaar dus met de fiets, de trein of de bus.
 • De stageperiode duurt minimaal 3 en maximaal 6 maanden.
 • Je werkt 32-36 uur per week (in overleg).

Stagevergoeding

Stagevergoeding in overleg

Wie zijn wij?

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is een middelgrote maatschappelijke organisatie die zich al 50 jaar inzet voor een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap. Met ongeveer 15 medewerkers werken we met hart en ziel aan een mooi en duurzaam Drenthe. Dat doen we niet alleen, maar samen met inwoners, bedrijven en overheden. Wil je meer weten? Lees dan verder op www.nmfdrenthe.nl.

Reageren?

Ben je enthousiast en wil je graag onze nieuwe stagiair worden? Laat het weten door een mail te sturen naar info@nmfdrenthe.nl, t.a.v. Nanda de Jonge. Het is handig om een motivatie en CV mee te sturen. Wil je je liever op een andere manier aan ons voorstellen? Voel je vrij!

Heb je vragen? Of wil je graag wat meer weten? Neem dan contact op met Nanda de Jonge via 0592 – 311150.

 

 

Meer weten?