Aftrap jubileum: 50 jaar NMF Drenthe

7 december 2021

Aftrap jubileum: 50 jaar NMF Drenthe

Let op: aanmelden kan tot maandag 20 december 15:00 uur. Wil je de livestream terugkijken? Dat kan! Deze is vanaf woensdag 22 december te vinden op onze website.

Hoe ziet Drenthe er in 2050 uit? Welke grote opgaven staan ons te wachten? En hoe werken we de komende jaren samen aan een mooi een duurzaam Drenthe? Tijdens de aftrap van ons jubileumjaar delen Werner Schouten (toekomstdenker en oud-voorzitter Jonge Klimaatbeweging) en gedeputeerde Tjisse Stelpstra hun kijk hierop. En er is natuurlijk ook ruimte om jouw visie te delen! Denk mee en laat je inspireren tijdens de online aftrap van ons jubileum op maandagavond 20 december. 

De Natuur en Milieufederatie Drenthe bestaat in december 50 jaar en dat is het markeren waard. We nodigen je graag uit om dit met ons te vieren. Maandagavond 20 december organiseren we een livestream om ons jubileumjaar af te trappen. Werner Schouten (toekomstdenker en oud-voorzitter Jonge Klimaatbeweging) en gedeputeerde Tjisse Stelpstra openen met ons dit bijzondere jaar.

Programma aftrap jubileumjaar

Datum: maandag 20 december 2021
Start livestream: vanaf 19:45 uur
Programma: 20.00 tot 21:30 uur

We besteden 50 weken lang aandacht aan ons jubileum met een bijzonder jubileumprogramma. Hoe dat programma eruit ziet? Dat presenteren we tijdens deze bijeenkomst.

Meld je aan
Meld je hier aan voor de aftrap van ons jubileumjaar. Dan ontvang je vóór 20 december de link van de livestream in je mailbox.

Op de hoogte blijven?

Wil je per mail op de hoogte blijven van ons actuele jubileumprogramma? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief Ziezo!