Workshop smartphone fotografie

Workshop smartphone fotografie

7 september 2024 - 7 september 2024
9.30 - 16.30 uur

Bijna iedereen maakt tegenwoordig foto’s met zijn of haar telefoon. De camera in de telefoon biedt heel veel mogelijkheden, maar gebruiken we die ook? De meesten van ons niet want de mogelijkheden zijn ongekend ook van relatief eenvoudige smartphones.

Na het volgen van de uitgebreide workshop smartphone fotografie ken je alle geheimen van de camera van je telefoon en maak je veel betere foto’s. Ook maak je kennis met een eenvoudig programma om je foto’s nog beter te maken.

De workshop is geschikt voor iedereen en voor alle soorten telefoons (Android, IOS, oud of nieuw) en wordt verzorgd door Claudia de Boer en Frank Huisman van IVN/KNNV Assen. Gedurende de ochtend komt de theorie aan bod. Je leert wat meer over fotografie en de werking van de camera in je telefoon wordt uitgelegd. Ook maak je kennis met handige hulpmiddelen die je tijdens het fotograferen kunt gebruiken.

 

Na de lunch ga je het geleerde in praktijk brengen. We gaan naar het natuurparkje Alinghoek waar we naar hartenlust kunnen fotograferen. Scherpstellen, dicht bij fotografie, belichting  enz. Als we zijn uit gefotografeerd gaan we weer naar het dorpshuis waar we  gezamenlijk de resultaten bekijken. En natuurlijk  worden dan ook de problemen besproken waar we tegenaan zijn gelopen.

Aanmelden

  • Kosten: Gratis, voor koffie/thee gedurende de dag wordt € 3,50 in rekening gebracht. Lunch zelf meenemen. Leden hebben voorrang.
  • Maximaal aantal deelnemers: 22
  • Aanmelden verplicht: Ja
Terug naar agenda

Workshop smartphone fotografie

Schoolstraat 10A, Drouwen, Netherlands