Workshop eetbare wilde planten

Workshop eetbare wilde planten

17 augustus 2021 - 17 augustus 2021
10.30 uur - 12.30 uur

Wat is misschien eetbaar in jouw tuin of directe omgeving?

Samen met Leah Groeneweg van ‘In het Wilde Weg’ verken je in het Asserbos het eetbare groen. Zevenblad is vrij bekend als eetbare plant, maar ook smalle weegbree, veldzuring en harig knopkruid zijn bruikbaar in de keuken. Leah legt uit hoe je de planten kunt herkennen, hoe je veilig en verantwoord plukt en hoe je jouw maaltijd aanvult met gezonde planten uit de natuur. Veel van de planten heb je vaak in je directe omgeving wel staan.

De kosten voor deze workshop bedragen € 20,– per persoon. Meedoen? Dan is aanmelden noodzakelijk via: info@inhetwildeweg.nl of T: 06-14 13 67 34. De startlocatie is het Duurzaamheidscentrum, Bosrand 2, 9401 SL Assen.

 

Terug naar agenda

Workshop eetbare wilde planten

Bosrand 2, Assen, Netherlands