Webinar Drents Energieloket – Opwek en zon

Webinar Drents Energieloket - Opwek en zon

21 april 2021 - 21 april 2021
19:00

Dat veel inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning is te merken bij het Drents Energieloket. Bij al dat verbouwen komen er logischerwijs namelijk veel vragen naar boven. Kan ik subsidie krijgen als ik mijn woning verduurzaam? Hoe isoleer ik mijn huis het beste? En waar betaal ik dat allemaal van?

Daarom organiseren we een viertal webinars, waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

Waarover gaan we het hebben?

Tijdens het eerste webinar Financiële regelingen dat op 16 maart heeft plaatsgevonden, is meer uitleg gegeven over de verschillende financiële regelingen en subsidies die op dit moment beschikbaar zijn in Drenthe.
Bij het tweede webinar (23 maart) is dieper in gegaan op Isoleren; van vloer tot dak. 

Ventileren bij verwarmen  stond centraal in ons derde webinar (6 april).

Tijdens het laatste en vierde webinar vandaag zullen we dieper ingaan op het onderwerp Opwek en zon. Nu het voorjaar dichterbij komt is het interessant om te kijken naar energie die we uit de zon kunnen halen. En we bekijken of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw dak.

Je kunt je nu aanmelden voor de webinars door hier te klikken!

De webinars zullen worden uitgezonden in maart en april. Kun je er niet live bij zijn? De webinars zijn achteraf ook terug te kijken via deze pagina

Terug naar agenda

Webinar Drents Energieloket – Opwek en zon

Hertenkamp 6, Assen, Netherlands