Tegenlicht Meet-up Assen-Arnhem

Tegenlicht Meet-up Assen-Arnhem

2 februari 2021 - 2 februari 2021
20.00 uur

Goed geld verdienen in een circulair Nederland

De coronacrisis zorgde het afgelopen jaar voor ophef, toen winstmachines zoals Booking.com ineens hun hand ophielden bij de overheid voor financiële steun. Als samenleving moeten we dringend in discussie over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven. Kan het ook anders? Kan het ook circulair?

Dat kan! Een groeiende groep ondernemers experimenteert al met nieuwe modellen voorbij het kortetermijndenken. Zij vinden dat bedrijven een positieve bijdrage zouden moeten leveren aan de samenleving en de planeet. De sociale en duurzame missie van het bedrijf hoort centraal te staan, niet maximaal economisch gewin.

In deze meet-up gaan de Natuur en Milieufederatie Drenthe en Gelderland aan de hand van een drietal fragmenten uit de Tegenlichtaflevering ‘Goed geld verdienen’ in gesprek over de ondernemer van de toekomst.

Dat gesprek voeren we met een panel van bekende dwarsdenkers en voorbeeldbedrijven: Jan JonkerShinta Oosterwaal, Bork (Hoogeveen) en Aarden (Arnhem). Weet jij hoe de ondernemer van de toekomst eruit ziet? Of wil je daarover meedenken? Meld je dan aan voor deze webinar!

Terug naar agenda

Tegenlicht Meet-up Assen-Arnhem

Hertenkamp 6, Assen, Netherlands