Stiltewandeling in De Onlanden

Stiltewandeling in De Onlanden

8 maart 2020
8.00 - 10.00 uur

LEER TE LUISTEREN NAAR DE ONLANDEN

De Onlanden zijn nooit stil er is altijd wat te horen en te zien! Maar zijn wij als mensen wel is stil? In deze tijd van social-media is er weinig ruimte om de stilte te ervaren. Als mens lijken we te zijn verleerd om de stilte ook echt te ervaren. Met behulp van een gids kun je de echte natuur leren horen en zien!

Begin deze zondag 8 maart om 8.00 op De Onlanderij met een ontspannende stiltewandeling! Zingende vogels, de wind in je gezicht, de kleuren in het prachtige landschap. Beleef de natuur met al je zintuigen en gun jezelf de tijd om in stilte te genieten van de natuur om je heen.
De gids staat op een aantal punten stil en vertelt dan over het gebied en de natuur. Maar tijdens het wandelen lopen we in stilte. Om 10.00 eindigen we weer op De Onlanderij aan de Madijk 1 in Eelderwolde.

Aanmelden en kosten
Van een beetje kou zijn we niet bang. Slecht weer bestaat niet, enkel slechte kleding! Dus laat je niet weerhouden en ga mee op pad.. Heb je zin om mee te gaan? Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. Kosten leden: €7,00 Niet leden €8,00 Kinderen €4,00 Niet lid €5

De Onlanderij
Na afloop kun je nog even binnenlopen bij De Onlanderij. Warme chocomel met huisgemaakt gebak staan op je te wachten!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Bart Zwiers, telefoon (06) 55825103

Terug naar agenda

Stiltewandeling in De Onlanden

Madijk 1, 9766 TZ Eelderwolde, Netherlands