Rondleiding, fotopresentatie en paneldiscussie op Herenboerderij Hof van Rhee Assen

Rondleiding, fotopresentatie en paneldiscussie op Herenboerderij Hof van Rhee Assen

30 maart 2024 - 30 maart 2024
10.00

  • Organisatie: Herenboerderij Hof van Rhee
  • Inschrijven bij: via assen@herenboeren.nl; voor meer informatie kunt u bellen met 06 – 21845804
  • Website: https://assen.herenboeren.nl/

Rondleiding, fotopresentatie en paneldiscussie op Herenboerderij Hof van Rhee Assen!

Na de ‘winterslaap’ komt boerderij Hof van Rhee van Herenboeren Assen weer helemaal tot leven. Op de akkers wordt volop geplant, de net gearriveerde biggen verdringen zich rond de voedertrog en de brandrode runderen verheugen zich op de lente. Tijd voor nieuwe rondleidingen en een interessante bijeenkomst!

Op zaterdag 30 maart kunt u dit allemaal bewonderen tijdens meerdere rondleidingen op Hof van Rhee. De boeren en vele leden van de coöperatie zijn dan aan het werk op het land. Na afloop van de wandelingen wordt nagepraat onder het genot van een kopje koffie en kunt u vragen stellen aan de boer.

Fotopresentatie en paneldiscussie

Op 30 maart om 12.30 is er ook een speciale fotopresentatie en paneldiscussie met als thema “Werken aan duurzame landbouw: wat is uw rol?”. Jojanneke Vanderveen, senior beleidsmedewerker bij het Ministerie van Landbouw, gaat in gesprek met vertegenwoordigers van het Drents Agrarisch Jongerencontact, gemeente, boeren en een bestuurslid van Herenboeren Assen. Aan de hand van door de deelnemers geselecteerde foto’s over duurzame landbouw wordt het thema vanuit verschillende invalshoeken behandeld. Na deze inspirerende bijeenkomst is er een korte rondwandeling over de boerderij.

Kortom, het seizoen is weer volop begonnen! U bent op 30 maart van harte welkom. De eerste rondleiding start om 10.00, vertrek vanaf de carpool bij de afslag Assen-Noord. De inspiratiebijeenkomst over Duurzame Landbouw begint om 12.30 uur.

Aanmelden via assen@herenboeren.nl; voor meer informatie kunt u bellen met 06 – 21845804.

Terug naar agenda

Rondleiding, fotopresentatie en paneldiscussie op Herenboerderij Hof van Rhee Assen

Herenboerderij Hof van Rhee, Doctor Joh. Picardtweg, Rhee, Netherlands