Oogstfeest Meppen

Oogstfeest Meppen

16 september 2023 - 17 september 2023
10.00 - 17.00 uur

Op 16 & 17 september 2023 komt het Oogstfeest Meppen weer tot leven in Z.O. Drenthe! Dit jaar vieren we onze 5de editie en we willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan dit bruisende evenement.

Het Oogstfeest Meppen staat bekend om zijn gezelligheid en trekt jaarlijks zo’n 8.000 enthousiaste bezoekers in 2 dagen. Gelegen tussen de rietgedekte boerderijen en charmante straatjes, slingert de markt door het dorp met een breed aanbod aan oogstgerelateerde kraampjes.

Uw product past perfect in onze visie en we zijn ervan overtuigd dat het een geweldige toevoeging zal zijn aan onze oogstmarkt. Niet alleen is de deelnamekost laag, maar met het grote aantal bezoekers verwachten we dat alle deelnemers wederom een goede omzet zullen behalen.

Wacht niet langer en grijp deze kans om uw product te presenteren aan een geïnteresseerd publiek! Schrijf u vandaag nog in via onze website: https://www.oogstfeestmeppen.nl/deelnemen/ en reserveer uw plek op de oogstmarkt.

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op het Oogstfeest Meppen en er samen een onvergetelijke ervaring van te maken!

Terug naar agenda

Oogstfeest Meppen

Dennekampen, Meppen, Netherlands