Online meet-up over laptops

Online meet-up over laptops

10 juni 2024 - 10 juni 2024
20.00 uur

Elke twee maandag van de maand ontmoeten we elkaar digitaal van 20.00-21.00 uur!

De eerstvolgende meetup vindt plaats op maandag 10 juni om 20.00 uur!

Tijdens deze meetup blikken we terug op de podcast special over laptops. Heb je deze nog niet geluisterd? Niet getreurd, we vatten het voor je samen. Maar belangrijker nog is dat we elkaar gaan uitdagen en inspireren met betrekking tot ons gebruik van laptops en andere elektronica. Misschien wil je wel de challenge aangaan om de Brave browser te installeren? Of je HDD te vervangen door een SSD om zodoende de laptop nog een paar jaar langer te kunnen gebruiken? Of je tablet verkopen omdat je al een laptop hebt? Of je werkgever aanmoedigen om over te stappen op laptops van Framework en smart phones van Fairphone?

Het maakt niet uit. Doe mee, denk mee! Daag je zelf uit of doe het samen met anderen. Van harte welkom om samen een verschil te maken!

Benieuwd? Dan zien we je graag op maandag 10 juni om 20.00 uur

Aanmelden 

Meld je aan, dan krijg je de Jitsi link toegestuurd.

Over Just Enough

De meetup is georganiseerd door stichting Just Enough. Net als jij zien we dat onze manier van leven de aarde en mensen (dichtbij en ver weg) uitputten. Net als jij willen we hier iets aan doen. Wij geloven dat een beweging van betrokken mensen gezamenlijk een verschil kan maken. Deze digitale meetup is de twee van een reeks, waarin we met elkaar in gesprek gaan hoe je op een vreugdevolle manier duurzaam kan leven. Want dat is mogelijk weten we uit ervaring!

Terug naar agenda

Online meet-up over laptops

Hertenkamp 6, Assen, Netherlands