Online Drentse Energie 3-daagse

Online Drentse Energie 3-daagse

4 februari 2021 - 6 februari 2021

Samen voor schone energie voor Drenthe

Op 4, 5 en 6 februari 2021 vindt de Drentse Energie Driedaagse plaats in een spectaculaire virtuele omgeving. Tijdens dit unieke online event nemen we je mee in de wereld van zonne- en windenergie en het verminderen van ons aardgasgebruik in de regio Drenthe – de Regionale Energiestrategie (RES).

 

Drentse Energie Driedaagse op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari

Ben jij erbij?

Stel je voor: je loopt zonder in de auto te hoeven stappen op het prachtige Balloërveld. Je loopt een festivalterrein op met tenten met de namen Drentse Aanpak, EnergieBrink, Drentse Krachtcentrale en Inspiratie. In deze tenten vind je informatie, komen Drenten aan het woord, kun je vragen stellen en webinars en workshops volgen. Er is ook een tent waar het Drents Energieloket je adviseert over het verduurzamen van je woning, buurt of dorp. Of ga in deze tent in gesprek met jongeren. Ook kun je mee met een virtuele bustour langs succesvolle zonne- en windprojecten in Drenthe.

Drie dagen lang ben je vanaf jouw bureau of keukentafel hartelijk welkom op ons virtuele festivalterrein. Je kunt verschillende activiteiten bezoeken, bekijken en bijwonen, sommige op een vast tijdstip, andere wanneer het jou uitkomt. Gratis en zonder inschrijving.

Kijk en beleef, wees nieuwsgierig, stel jouw vraag, ga in gesprek, ontmoet, doe mee!

Kijk voor het programma op de website 

Terug naar agenda

Online Drentse Energie 3-daagse

Hertenkamp 6, Assen, Netherlands