Masterclass culinair verwerken van wildpluk
Masterclass culinair verwerken van wildpluk
6 april 2024 - 6 april 2024
09:30 - 19:00 uur
- Organisatie: Greendreamster
- Inschrijven bij: Janet Frieling of Sanne Scheltena
- Kosten: € 195,- per persoon
- Meer informatie: Sanne Scheltena
- Website: https://greendreamster.nl/masterclass/
Beleef met ons een unieke dag die helemaal in het teken staat van culinaire wilde kruiden. Onze jarenlange wildplukervaring en wilde kruidenkennis gecombineerd met culinair talent levert veel mooie nieuwe recepten en ideeën op die we graag willen delen.
Denk aan: wilde spreads, theemengsels, gedroogde kruidenpoeders, geroosterde wortels en zaden, zeewier en zilte planten, wilde kruidenzouten en -azijn, gefermenteerde wilde kruiden, siropen en shrubs van wilde bloesem en bessen, kappertjes van inheemse wilde planten.
Terug naar agendaMasterclass culinair verwerken van wildpluk
Kerklaan 30, 9751 NN Haren, Netherlands