Kennissessie Circulariteit

Kennissessie Circulariteit

9 december 2021 - 9 december 2021
17:00 - 18.00 uur

 

Donderdagavond 9 december organiseert de gemeente Noordenveld een Kennissessie Circulariteit. Circulariteit is een van de onderwerpen van duurzaamheid. In het programma Duurzaam Noordenveld valt het in het thema Afval en Hergebruik.
Vanwege de coronamaatregelen is deze sessie geen fysieke bijeenkomst, maar een Livestream via het YouTube kanaal van gemeente Noordenveld.

De Kennissessie start om 17.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Je doet mee via het YouTube kanaal van gemeente Noordenveld.

Tijdens deze kennissessie hoor je wat circulariteit is, hoe mensen ermee bezig zijn en hoe jij kunt meedoen!
Wethouder Kirsten Ipema bespreekt eerst kort het programma Duurzaam Noordenveld en de online enquête over duurzaamheid. Vervolgens neemt zij de kijkers mee langs verschillende mensen die met circulariteit bezig zijn. Zij vertellen hier meer over, laten voorbeelden zien en beantwoorden vragen die jij stelt via de chat!

Aanwezig zijn:

Je kijkt live mee via het YouTube kanaal van gemeente Noordenveld en kunt via de chat vragen stellen. Deze proberen we tijdens de sessie te beantwoorden. Een reminder ontvangen wanneer we de kennissessie starten? Meld je aan bij YouTube en klik op de knop ‘Herinnering instellen’.

Hopelijk zien we je op 9 december!

 

Terug naar agenda

Kennissessie Circulariteit

Hertenkamp 6, Assen, Netherlands