Kabouterpad Boomkroonpad

Kabouterpad Boomkroonpad

1 november 2021 - 31 december 2021

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Bij Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeheer liggen spullen klaar om de route te lopen. Samen met je ouders loop je een route van ongeveer 1500 meter. Onderweg doe je kabouteropdrachten. Zie je buiten die houten kabouter staan? Hij wijst je de weg. Veel plezier!

 

Dit kabouterpad voldoet aan de coronamaatregelen: je krijgt nu enkel een opdrachtenvel, kaboutermuts en kabouterpin. De kosten zijn € 3,50 per set en € 1,50 voor een extra muts of extra pin. Kom jij ook?

Check de openingstijden van het Boomkroonpad.

Terug naar agenda

Kabouterpad Boomkroonpad

Steenhopenweg 4, Drouwen, Drenthe, Netherlands