Informatieavond vrijwilligers Gezond Natuur Wandelen Zuidlaren

Informatieavond vrijwilligers Gezond Natuur Wandelen Zuidlaren

21 februari 2023 - 21 februari 2023
19.30 uur

  • Organisatie: IVN Noord, Het Drentse Landschap, Sport Tynaarlo en Gezond Natuur Wandelen

De Stichting Gezond Natuur Wandelen organiseert in verschillende provincies al jaren laagdrempelige wandelingen. De wandelingen zijn gratis, kennen een laagdrempelig tempo en zijn toegankelijk voor iedereen die meer wil bewegen. Het gaat hierbij vooral om de combinatie van bewegen en natuurbeleving. Verder zijn de wandelingen natuurlijk gewoon gezellig! In Drenthe zijn al Gezond Natuur Wandelgroepen opgestart in Assen, Borger en Exloo.

IVN Noord, Het Drentse Landschap, Sport Tynaarlo en Gezond Natuur Wandelen willen dit nu ook in de gemeente Tynaarlo opstarten en zijn daarvoor op zoek naar begeleiders. Samen met alle wandelbegeleiders wordt er bepaald vanaf welke plaats en op welk tijdstip er wekelijks een uurtje kan worden gewandeld. Tijdens de wandelingen kunt u iets over de natuur vertellen. Hiervoor hoeft u geen expert te zijn. Alle begeleiders krijgen namelijk gratis drie korte trainingen aangeboden: EHBO, Wandelbegeleider en IVN Natuurbeleving. De wandelingen worden in nauwe samenwerking georganiseerd met lokale partijen op het gebied van gezondheidszorg, welzijn, natuurbeheer, (wandel)sport en ouderenwerk. Op de website www.gezondnatuurwandelen.nl vindt u meer informatie.

Bent u geïnteresseerd en wilt u eventueel een wandelgroep begeleiden? Of weet u mensen voor wie dit interessant zou zijn? Geef het dan vooral aan deze mensen door!

Op dinsdag 21 februari vanaf 19:30 uur vindt er informatiebijeenkomst onder begeleiding van Tjisse Brookman van Gezond Natuur Wandelen en dit vindt plaats in MFC Ludinge, Ludinge 4 in Zuidlaren. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over Gezond Natuur Wandelen.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via sport@tynaarlo.nl.

 

 

Terug naar agenda

Informatieavond vrijwilligers Gezond Natuur Wandelen Zuidlaren

Ludinge 4, Zuidlaren, Netherlands