Fotografeer en meer: Strubben in de zomer

Fotografeer en meer: Strubben in de zomer

29 juli 2023 - 29 juli 2023
10.00 - 12.00 uur

Strubben zijn grillig uitgegroeide eiken, als gevolg van schapenvraat. Deze oude eiken roepen een sprookjesachtige, soms mysterieuze sfeer op. In combinatie met het frisse zomergroen zijn het interessante objecten om te fotograferen. Een paraboolduin met mooie doorkijkjes geeft vorm aan het terrein. Het gebied is tevens het grootste archeologische rijksmonument van ons land. We nemen de tijd om het landschap en de strubben goed in beeld te brengen. Met een beetje geluk komen we ook de schaapherderin met haar kudde tegen.

Parkeerplaats De Strubben aan de Borgweg tussen Anloo en Schipborg

Duur/afstand: 2 uur / 3,5 km

Deelname is gratis. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op fotogenieke plekken. Neem een statief mee en waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer-en-meer-excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Terug naar agenda

Fotografeer en meer: Strubben in de zomer

Borgweg, Schipborg, Netherlands