Fotografeer en meer.. Kampsheide in winterkleed

Fotografeer en meer.. Kampsheide in winterkleed

21 januari 2023 - 21 januari 2023
10.00 uur

Wandeling voor amateurfotografen, liefhebbers van natuur en natuurfotografie met belangstelling voor het stroomgebied van de Drentsche Aa.

Deelname is gratis. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Op fotogenieke punten staan we wat langer stil, zodat we de gelegenheid krijgen om het landschap (of de details) vast te leggen. Een statief wordt aanbevolen, evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten.

Het natuurgebied Kampsheide is Drenthe in het klein. Tijdens de rondwandeling zien we heideveldjes, een prachtig groot ven, jeneverbessen, een hoge es, grafheuvels, een hunebed en houtwallen. Met andere woorden, een gebied dat jou als fotograaf voldoende inspiratie geeft om de mooiste beelden te maken.

Deze ‘Fotografeer en meer’-excursie maakt deel uit van een reeks fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk voor de overige data in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op de facebookpagina van het Nationaal Park.

Terug naar agenda

Fotografeer en meer.. Kampsheide in winterkleed

Parkeerplaats Kampsheide, Balloo, Netherlands