Fotografeer en meer…. Amerdiep bij avondlicht

Fotografeer en meer…. Amerdiep bij avondlicht

10 mei 2022 - 10 mei 2022
18.30 - 21.00 uur

Wandeling voor amateurfotografen, liefhebbers van natuur en natuurfotografie met belangstelling voor het stroomgebied van de Drentsche Aa. Op fotogenieke punten wordt langer stilgestaan, zodat we de gelegenheid hebben om het landschap (of de details) vast te leggen. Een statief wordt aanbevolen, evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten.
Deze ‘Fotografeer en meer’-excursie maakt deel uit van een reeks fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk voor de overige data in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op de facebookpagina van het Nationaal Park.

Deelname is gratis. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Tijdens deze excursie van ca. 2,5 uur nemen Nationaal Park gidsen u in het mooie avondlicht mee op een wandeling door het schitterende landschap langs het Amerdiep. De gidsen vertellen over bijzonderheden van dit typische landschap, en op verschillend plekken staan we stil om mooie doorkijkjes en prachtige meanders van de beek te fotograferen en fotografietips uit te wisselen. Met de telelens kunnen we bijvoorbeeld weidebeekjuffers, hazen en, bij voldoende rust, reeën fotograferen. Een statief kan daarbij van pas komen. Bloemen, maar bijvoorbeeld ook varens geven ook goede mogelijkheden voor natuurfotografie.

Terug naar agenda

Fotografeer en meer…. Amerdiep bij avondlicht

9446 PC Amen, Netherlands