NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
(Eetbare) Plantjesmarkt

(Eetbare) Plantjesmarkt

Organisatie:De Tuinen van Weldadigheid

Tijd:11.00 - 17.00 uur

Datum:20 mei 2018

Locatie:De Tuinen van Weldadigheid

Adres:Hospitaallaan 48, Veenhuizen

Bezoek website

ZONDAG 20 MEI IS HET WEER ZOVER. DE DERDE EDITIE VAN ONZE EETBARE PLANTJESMARKT.

Op deze oergezellige markt vind je het grootste aanbod van bijzondere, eetbare planten en struiken van Noord-Nederland! Wij bieden zelf natuurlijk weer een grote collectie biologische groenteplantjes en zaden aan. Daarnaast zullen in elk geval de volgende kwekers aanwezig zijn: Arborealis met voedselbosplanten, De Baggelhof met kleinfruit, De Keukentuin met kruiden- en groenteplantjes, De Kleine Meeden met kruidenplantjes (veel soorten munt), TuinJoop met zaden en groenteplantjes, De Groene Gast met niet alledaagse tuinplanten en natuurlijke planten waar vlinders en bijen dol op zijn en Westerzwam met growkits voor oesterzwammen. Verder zijn er diverse eigengemaakte producten te koop zoals jam, chutney, siroop, honing en diverse kruidenproducten.

Het terras is open met biologische koffie, thee, appelsap en zelfgemaakte limonade, heerlijke baksels, soep met brood en quiches.

Lambert geeft rondleidingen door de Tuinen en verder is er een wildplukwandeling, een didgeridooworkshop en een rondleiding of lezing over bijen en vlinders in de tuin. Voor de kinderen staat er reuzenbellenblaas klaar en ze kunnen een speurtocht op de tuinen doen.

entree € 1,- kinderen gratis

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF