Drieluik Samen Gezond Koken & Eten: introductie volwaardige voeding- 1, 8, 29 februari 2024

Drieluik Samen Gezond Koken & Eten: introductie volwaardige voeding- 1, 8, 29 februari 2024

1 februari 2024 - 29 februari 2024
09:30 - 12:00

Cursus Gezond en betaalbaar koken en eten,

Natuurvoedingskundige Trix Douwstra, neemt je op donderdagochtend mee in de keuken en deelt theorie, gevolgd door praktijk en uiteraard ontmoeting en samen proeven.
Thema van februari is: Introductie in volwaardige voeding: Granen. peulvruchten en groenten.

Kosten: €60,50.
Data: 1, 8 en 29 februari 9.30 – 12.00 uur

Voor mensen met bijstandsuitkering of minimuminkomen is meedoen gratis: Komt u hiervoor in aanmerking? Mailt u ons dan om u op te geven: info@plaatsdewereld.nl

Terug naar agenda

Drieluik Samen Gezond Koken & Eten: introductie volwaardige voeding- 1, 8, 29 februari 2024

Westerstraat, 9481 CB Vries, Netherlands