Atropos: voorstelling in de Afvalkathedraal

Atropos: voorstelling in de Afvalkathedraal

24 mei 2024 - 30 juni 2024

Atropos

Een wervelende theaterstorm in de Afvalkathedraal

In het betoverende Drentse landschap ontvouwt zich Atropos, het spectaculaire verhaal van vijf Drentse jongeren die weer de regie nemen over hun toekomst. Atropos speelt in Koekangerveld in het hart van De Wolden, de gemeente die daarmee het epicentrum van de wereld wordt.

Atropos speelt in De Afvalkathedraal, een fantastisch decor en openluchttheater ineen, waarop De Woldenaren hun dromen voor de toekomst hebben geschreven. Omsloten door deze dromen stuwen de vijf Atropossen het heftige en soms humorvolle verhaal met muziek, zang en dans tot grote hoogte. Hiermee bezorgen ze ons en ons platteland nieuwe vergezichten.

Mis het niet! Atropos is na Grutte Pier en de Drentse Bluesopera de grootste voorstelling van Peergroup ooit en belooft een waanzinnige ervaring te worden. Laat je betoveren door deze wervelende theaterstorm!

Atropos speelt in De Afvalkathedraal die is verrezen op het land van Bert Jansen, een weiland aan het einde van de doodlopende Meester J. de Blieckweg in Koekangerveld (Dr.) op slechts 15 min rijden vanaf Meppel en Hoogeveen.

Terug naar agenda

Atropos: voorstelling in de Afvalkathedraal

Meester J. de Blieckweg, Koekange, Netherlands