25 jaar Naoberhoeve

25 jaar Naoberhoeve

24 juni 2023 - 24 juni 2023
12.00 - 00.00 uur

De Naoberhoeve is een biodynamisch bedrijf in Echten, waar landbouw, natuur en zorg samen opgaan.
Werken met elkaar, zorgen voor elkaar en leren van elkaar is de kern van ons werk.

De Naoberhoeve is in de huidige discussie over de toekomst van de landbouw een mooi voorbeeldbedrijf om inspiratie bij op te doen. Wij denken in oplossingen en willen graag aan anderen laten zien hoe je op een goede manier samen met de natuur kunt boeren en zoveel mogelijk kringlopen op je bedrijf gesloten kunt houden. Dat zorgt voor een grotere biodiversiteit aan organismen en gezonde, smaakvolle producten.

We verbouwen onze eigen voedergewassen voor het vee, dat vervolgens weer mest levert voor de tuinen en de akkers; we telen groentes en bloemen en een deel daarvan wordt weer gebruikt voor eigen zaadgoed; we hebben ons boerenland gastvrij gemaakt voor vogels en de weilanden ingezaaid met bloemrijke grasmengsels.

We hebben een melkveehouderij waar de kalfjes bij de koe blijven, we hebben kippen, twee varkens en een pauw op het bedrijf rondlopen.
We hebben een zuivelmakerij, een winkel , een houtwerkplaats, een theekruidentuin, een bloemenpluktuin en een zelfoogsttuin en een boerderijkeuken met een Honk. Boerderijkeuken – Naoberhoeve zorgboerderij

De Naoberhoeve is een beweeglijk bedrijf met de luiken wijd open naar de wereld om ons heen.
Het bruist en borrelt bij ons vaak van de nieuwe ideeën en plannen.

En daarom op zaterdag 24 juni Groot feest op de Naoberhoeve! Vieren jullie met ons mee?
Wij hebben een leuk programma in petto en organiseren tijdens de Open Dag een extra grote duurzame, lokale en gezellige markt!

Kijk voor meer info op de website

Terug naar agenda

25 jaar Naoberhoeve

Pesserweg 4, Echten, Netherlands