NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Doe mee

Doe mee

De Natuur en Milieufederatie Drenthe werkt voor en met mensen aan een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap. Samen met vele mensen en organisaties zetten we ons met hart en ziel in voor een duurzame ontwikkeling van de provincie Drenthe. Zo maken we van duurzaamheid een uitdaging en een positieve en toekomstgerichte keuze. 

Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarmee u de Natuur en Milieufederatie Drenthe kunt steunen en kunt meehelpen aan een duurzame toekomst voor Drenthe. Doe mee!

 

Privacy en voorwaarden
De Natuur en Milieufederatie Drenthe zorgt ervoor dat uw gegevens zorgvuldig worden beheerd en waarborgt uw privacy. Als u zich via onze website aanmeldt accepteert u de voorwaarden die we daarbij hanteren.

Afmelden
U kunt zich afmelden voor onze publicaties door de afmeldlink te gebruiken die onderaan elke Ziezo! en Groene Agenda is opgenomen. U kunt eventueel ook een mailtje sturen naar communicatie@nmfdrenthe.nl. Geeft u dan in de onderwerp regel van uw mail duidelijk aan waarvoor u zich wilt afmelden.

Doe mee
Volg ons
Linkedin
NMF Drenthe Natuur en Milieufederatie Drenthe

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is het provinciale samenwerkingverband van natuur- en milieuorganisaties in Drenthe. We werken voor en met...

Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF