Zomer 2022: Het Wonen van de Toekomst

Het Wonen van de Toekomst

Jubileumactiviteit zomer 2022

De Natuur en Milieufederatie Drenthe helpt met het Drentse Energieloket (DEL) woningeigenaren al sinds 2014 op weg om hun huis op een betaalbare manier te verduurzamen. Het DEL speelt een belangrijke rol als onafhankelijke en betrouwbare vraagbaak voor woningeigenaren in Drenthe en wij zijn trots om onderdeel te zijn van deze samenwerking. Nu zowel NMF Drenthe als het DEL een bijzonder jubileum viert, lijkt er geen beter moment te zijn voor een gezamenlijk jubileumactiviteit! Dat doen we in de zomer van 2022.

Huizen met een dak vol zonnepanelen, weelderige tuinen en sedumdaken: in Drenthe zijn genoeg voorbeelden te vinden die Drenthe duurzamer en mooier maken. Meer dan genoeg, want Drentse woningeigenaren hebben de afgelopen jaren 175.000 keer de website van het DEL gevonden. Bijna 10.000 mensen bezochten een bijeenkomst van het DEL. En inmiddels heeft meer dan 10% van de woningeigenaren op een manier contact had met de helpdesk. Tijd om een aantal inspirerende voorbeelden in het zonnetje te zetten!

50 inspirerende woningeigenaren
Deze zomer geven 50 Drentse woningeigenaren je een kijkje achter hun voordeuren. Online kun je zien wat anderen in Drenthe hebben gedaan om hun woning te verduurzamen. Binnenkort lees je op deze pagina meer over deze jubileumactie. Wil je per mail op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief ‘Ziezo!’.

Samen met partners
Het Drents Energieloket is een samenwerking tussen de 12 Drentse gemeenten, de provincie Drenthe en de Natuur en Milieufederatie Drenthe, en is niet gelieerd aan bedrijven. Het loket is betrokken bij de Expeditie Energieneutraal wonen en het programma Stronghouse van de provincie. Wil je meer weten over het Drents Energieloket? Klik dan hier. 

Jubileumprogramma
Benieuwd naar de rest van de aangekondigde evenementen? Bekijk ons gehele jubileumprogramma hier.

Wil je per mail op de hoogte blijven van ons actuele jubileumprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief ‘Ziezo!’.