NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Energie besparen

Energie besparen

Voor wie bewust en duurzaam wil leven, zijn er volop mogelijkheden. De Natuur en Milieufederatie Drenthe zet zich ervoor in deze keuzes zichtbaar te maken en via diverse campagnes milieubewust gedrag te bevorderen. Energie besparen is één van deze manieren. Niet alleen door aanpassingen aan de woning, maar vooral ook door gedrag.

 

Drent zit er warmpjes vanaf najaar 2015
Vanaf het najaar van 2015 zijn we samen met het Drents Energieloket gestart met de advertentie niet warmpjes bijWarmtetour. Onder het motto ‘Drent zit er warmpjes bij’ organiseren wij informatiebijeenkomsten over het isoleren van je woning. Kijk op www.drentziterwarmpjesbij.nl.

Bespaarschaap september 2011 – december 2012
Besparen op je energierekening en laten zien hoe leuk en gemakkelijk dat is. Met de campagne bespaar je energie en spaar je voor leuke gadgets. De campagne is inmiddels afgerond. 

Drenthe bespaart 2008-2011
De campagne Drenthe Bespaart had als doel energiebesparende maatregelen dicht bij de huishoudens te brengen. Op de website drenthebespaart.nl stonden tal van handige tips over energie besparen. Ook konden bezoekers er een persoonlijke energiecheck doen.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF