September 2022: Presentatie Drents Perspectief 2050

Drents Perspectief 2050

Jubileumactiviteit september 2022

In ons jubileumjaar kijken we natuurlijk niet alleen achteruit, maar juist ook vooruit: hoe ziet onze provincie er in 2050 uit? Welke opgaven komen er op ons af in Drenthe? En wat hebben geleerd van het verleden? Om antwoorden op deze vragen te vinden en het maatschappelijk debat hierover te faciliteren, organiseren we in samenwerking met onze partners een serie bijeenkomsten. De inzichten uit de verschillende sessies zullen we samen met onze achterban en partners vertalen in het Drents Perspectief 2050: een agenda met bouwstenen voor een mooi en duurzaam Drenthe in 2050. Dit perspectief presenteren we tijdens de jubileumbijeenkomst in september.

Jouw visie op Drenthe in 2050
Natuurlijk zijn we ook heel erg benieuwd naar jouw kijk op Drenthe in 2050. Deel jouw visie met ons via info@nmfdrenthe.nl. Geschreven tekst, beeld of een video… wees creatief! Jullie visies nemen we mee in het Drents Perspectief 2050.

Meer informatie?
Binnenkort lees je op deze pagina meer over de bijeenkomst. Wil je per mail op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief ‘Ziezo!’.

Jubileumprogramma
Benieuwd naar de rest van de aangekondigde evenementen? Bekijk ons gehele jubileumprogramma hier.

Wil je per mail op de hoogte blijven van ons actuele jubileumprogramma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief ‘Ziezo!’.