NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Bibliotheek

Bibliotheek

De Natuur en Milieufederatie Drenthe geeft verschillende publicaties uit over natuur- en milieuthema’s in Drenthe. Ook samen met De Natuur en Milieufederaties en andere partijen worden publicaties uitgebracht.

In onze bibliotheek vindt u een overzicht van onze publicaties en jaarverslagen. Onderaan deze pagina staan de publicaties die in 2015 zijn uitgebracht. Daaronder een overzicht met links, die verwijzen naar pagina’s met publicaties van vorige jaren.


Publicaties 2017

Jaarverslag 2016

Heugte lichies ontvangen? 
Wilt u ons boekje ‘Heugte lichies 2016’ ontvangen? Stuur dan een mail naar info@nmfdrenthe.nl met uw naam en adres gegevens o.v.v. Heugte lichies ontvangen.


Publicaties 2016

Beleidsvisie 2016 – 2020
De Natuur en Milieufederatie Drenthe staat al meer dan 45 jaar pal voor natuur, milieu en landschap in de provincie. Op weg naar onze 50e verjaardag willen we de kracht van onze organisatie koppelen aan de vernieuwingen die we in de samenleving om ons heen zien.
We staan voor grote maatschappelijke uitdagingen en zien ook volop kansen. Methoden en instrumenten die in het verleden effectief zijn gebleken zullen we behouden, maar ook vernieuwen waar dat nodig is. Deze beleidsvisie bevat de koers die we daarin zullen varen. Download hier onze beleidsvisie (pdf).

Brochure openbare verlichting
In deze Brochure slimme openbare verlichting geven we tips hoe gemeenten en provincie de openbare verlichting slimmer aan kunnen pakken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF