Zon Zoekt Drent deze zomer!

21 juni 2016

Zon Zoekt Drent deze zomer!

Eind mei is het Drents Energieloket gestart met de campagne Zon zoekt Drent 2016,  met een Zonnetour langs zes Drentse gemeenten. De Natuur en Milieufederatie Drenthe is partner in het Drents Energieloket en in samenwerking met de Drentse gemeenten verantwoordelijk voor organisatie van de Zon zoekt Drent campagne.

Op dinsdag 24 mei startte de Zonnetour in Norg, waar veel geïnteresseerde particuliere woningeigenaren aanwezig waren; op zoek naar informatie over de aanschaf van zonnepanelen en zonneboilers. Ook in Exloo, Hoogeveen en Zuidlaren was de interesse groot. Met ruim 400 bezoekers tot nu toe, hopen we dat particuliere woningeigenaren de juiste informatie hebben gekregen om aan de slag te gaan.

Wilt u weten of u zonnepanelen op uw dak kunt leggen? Wilt u weten waar u aan moet denken als u in gesprek gaat met een installateur? En wilt u ook graag in gesprek met installateurs? Kom dan nog naar de Zonnetour avond met bedrijvenmarkt in Havelte op 22 juni of in Assen op 4 juli. Voor meer informatie, zie www.zonzoektdrent.nl.

Op de website van het Drents Energieloket vindt u achtergrondinformatie over energiebesparende maatregelen, duurzame energie en bedrijven die zich hier mee bezig houden. Zie www.drentsenergieloket.nl.

Het Drents Energieloket is op dinsdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur ook telefonisch bereikbaar op tel.nr: 085-7920158.