Wilt u supporter worden?

25 april 2013

Wilt u supporter worden?

De grote belangstelling voor het Festival Groen Drenthe is een forse stimulans voor onze activiteiten. Deze ondersteuning en betrokkenheid vanuit de Drentse samenleving is voor ons werk erg waardevol. Wij willen deze betrokkenheid dan ook graag verzilveren en omzetten in supporters van de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Een supporter zegt JA tegen een mooi en duurzaam Drenthe. Wij houden supporters op de hoogte van onze activiteiten. Ook ontvangen supporters minimaal één keer per jaar een uitnodiging voor een exclusieve bijeenkomst of excursie.

Wij hopen dat supporters ons willen helpen om ons werk en onze organisatie bekender te maken.  En natuurlijk stellen wij het zeer op prijs als supporters deelnemen aan onze acties en activiteiten.  Er zijn geen kosten aan verbonden om supporter te zijn.

Supporter worden
Voelt u zich aangesproken en wilt ons supporten? U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Kent u mensen in uw omgeving, die wellicht ook supporter willen zijn, wijs ze op het belang van een sterke Natuur en Milieufederatie Drenthe. Wellicht willen zij zich ook bij ons aanmelden als supporter. U kunt zich via deze pagina aanmelden. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw ondersteuning!

Mocht u nog vragen hebben, neem u dan contact op met Natuur en Milieufederatie Drenthe via: communicatie@nmfdrenthe.nl .