Vooraankondiging ‘Gangmakers Circulaire Economie – On Tour’

31 oktober 2017

Vooraankondiging ‘Gangmakers Circulaire Economie – On Tour’

Het is alweer november, buiten komt de natuur langzaam tot rust, maar wij niet! We staan op het punt onze serie Gangmakers on Tour te lanceren…

Met de Gangmakers on Tour presenteren we een aantal kopstukken, voorvechters, pronkjuwelen, en voorbeeldfiguren in het Drentse bedrijfsleven op het gebied van circulair ondernemen. Zij weten precies waar de kansen, maar ook de belemmeringen voor circulaire ontwikkeling liggen. En die ervaring willen ze graag delen.

Tijdens de tour mag je inspiratie, dilemma’s, praktijk casussen, en analyses verwachten – maar vooral ook interviews en interactie met de gangmakers!

We starten met een sessie in Assen met Gangmakers die zich dagelijks bezighouden met de onderwerpen: Circulair Ontwerp & Ontwikkeling, Bouw en Materialen. We spreken ze over urban mining, materialenpaspoorten, nieuwbouw of verbouw, enzovoorts.

Een voorproefje van alle andere avonden die tijdens de tour door Drenthe aan bod komen:

  • Gangmakers on Tour – Circulaire Economie in de Vrijetijdssector en Horeca
  • Gangmakers on Tour – Circulaire Economie in de ‘big business’ van afval en grondstofstromen
  • Gangmakers on Tour – Circulaire Economie in een groeiende zorgsector
  • Gangmakers on Tour – Circulaire Economie in duurzame voeding

Werk jij ook in een van deze branches, en zou je ook meer circulair willen ondernemen? Of ben je gewoonweg geïnteresseerd? Houd dan onze site in de gaten, of meld je alvast aan voor een uitnodiging bij Margo Verhagen: m.verhagen@nmfdrenthe.nl

Tourdata en locaties worden bekendgemaakt op onze website en in de Groene Agenda. Naast deze sessies op locatie kun je straks een reeks interviews met Gangmakers online volgen.