Vacature Projectmedewerker Communicatie (20 à 36 uur)

25 april 2019

Vacature Projectmedewerker Communicatie (20 à 36 uur)

De Natuur en Milieufederatie Drenthe werkt voor en met mensen aan een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap. Wij zetten ons met hart en ziel in voor een duurzame ontwikkeling van de provincie Drenthe. Dit realiseren wij voor een belangrijk deel door ontwikkeling en uitvoering van concrete projecten in samenwerking met een groot aantal partners, zoals bedrijfsleven, overheden en bewonersgroepen. In verband met tijdelijke vervanging van één van onze medewerkers en de uitvoering van diverse projecten zijn wij op zoek naar een:

Projectmedewerker communicatie (20 à 36 uur)

Het exacte takenpakket en de omvang van de functie worden op basis van de mogelijkheden en actuele werkvoorraad nader bepaald.

Uitdagende functie
Als projectmedewerker communicatie geef je uitvoering aan zowel corporate communicatie (website, nieuwsbrieven) als project-gerelateerde communicatieactiviteiten. Je geeft op zelfstandige wijze inhoud aan de werkzaamheden onder leiding van projectleiders en/of onze communicatieadviseur.

Functie-eisen
Wij zoeken een energieke, flexibele en resultaatgerichte teamspeler die op basis van werkervaring snel inzetbaar is met;

  • een op de functie gerichte HBO of universitaire opleiding;
  • kennis en ervaring op het gebied van corporate-, campagne- of project-communicatie bij voorkeur op vergelijkbare werkterreinen;
  • uitstekende redactionele en communicatieve eigenschappen;
  • resultaatgerichtheid en organiserend vermogen;
  • aantoonbare vaardigheid in websitebeheer en sociale media.

Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan en voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Reageer dan voor 6 mei met een persoonlijke sollicitatie. Wat bieden wij?

  • Een overeenkomst (op ZZP of loonbasis) voor 3 tot 4 maanden;
  • Op basis van ons projecten port folio zal nagegaan worden of verlenging tot de mogelijkheden behoort;
  • Samenwerking in een team van enthousiaste medewerkers;
  • Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdaging;
  • Een beloning in overeenstemming met onze functiewaardering, rekening houdend met kennis en ervaring.

Praktische informatie
Voor gerichte vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen; 0592-311150. Jouw sollicitatiebrief kun je sturen naar info@nmfdrenthe.nl of naar Natuur en Milieufederatie Drenthe, Hertenkamp 6, 9401 HL ASSEN. De sollicitatiegesprekken zijn voorzien in week 19.