Theater, insectenhotel en veiling dankzij Drents Landschap

11 februari 2013

Theater, insectenhotel en veiling dankzij Drents Landschap

Stichting Het Drents Landschap is al jarenlang samenwerkingspartner van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. In dit kader doen zij ook mee aan Festival Groen Drenthe, met theater in de Kloosterstraat, een insectenhotel en de veiling van Beeldschoon water.

Insectenhotel
Sinds kort is er een insectenhotel gevestigd bij Het Drentse Landschap in de Kloosterstraat in Assen. Het hotel wordt elk jaar bezocht door veel verschillende gasten, maar het is niet voor iedereen toegankelijk. Daarom is het altijd een drukte van belang om binnen te komen. De eigenaar van het hotel vertelt u op 22 maart wie wel of niet wordt toegelaten. Kom niet te laat want vol=vol!
Vanaf 12.30 uur.

Veiling Beeldschoon water
Onderwaterfotograaf Willem Kolvoort maakte echt schitterende foto’s van het onderwater leven in de Drentse beken. Veel opnamen zijn zo wonderschoon dat je verlangt om even op die plekken te mogen kijken. Wilt u blijvend genieten van de Drentse waterpracht dan is dit uw kans. Op 22 maart worden 34 foto’s van Kolvoort geveild in de Abdijzaal van het Drents Museum door veilingmeester Harm Dijkstra van het bekende Drentse duo Harm & Roelof.

Binnenkort kunt u op http://www.beeldschoonwater.nl/alvast uw keuze maken. Houd deze website goed in de gaten! of Volg ons op Facebook, zodat u direct op de hoogte blijft.

En nog leuk Theater in de Kloosterstraat

Kom dus ook naar Festival Groen Drenthe!