Strijd samen voor grote energiebesparingsprijzen

26 september 2011

Strijd samen voor grote energiebesparingsprijzen

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is op zoek naar groepen mensen die samen energie willen besparen. Doe mee met bijvoorbeeld je dorp, buurt, school of vereniging en dien een gezamenlijk plan in. Een jury kiest uit de inzendingen vijf plannen die ieder kans maken op een energiebesparingsprijs ter waarde van €3.000,-, beschikbaar gesteld door Attero Wijster.

De eerste inzendingen zijn binnen. De inzendtermijn is verlengd tot en met 15 oktober 2011. Dus groepen met goede ideeën maken zeker nog kans. Op de website bespaarschaap.nl, onder het kopje ‘kuddes’ vind je het inschrijfformulier. Hierop kun je in het kort kwijt wat jullie willen doen. Het formulier kun je opsturen naar communicatie@nmfdrenthe.nl.

Eind oktober wordt bekend gemaakt welke vijf groepen aan de slag gaan voor hun energiebesparingsprijs. De geselecteerde groepen kun je vanaf dat moment volgen via bespaarschaap.nl. Wanneer jullie als groep de activiteiten succesvol hebben uitgevoerd, win je een grote energiebesparingsprijs ter waarde van €3.000,-!